Nieuws

Meer informatie?

rss

Nieuwsberichten

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten. Voor vragen met betrekking tot deze berichten kunt u contact met ons opnemen.

De vervoerder dekt niet alle schade bij een incident

De koeling van de trailer gaat kapot tijdens de rit met bloemen naar Italië. Een pallet valt van de laadklep op de grond tijdens het laden en lossen met de heftruck. Een bende steelt op een parkeerplaats een kostbare lading tablets. Dit zijn situaties waarover verladers contact opnemen met onze...

Dure brokken maken met de heftruck

Werken met interne transportmiddelen zoals heftrucks is niet zonder risico’s. Desondanks wordt er nogal eens gedacht dat ongelukken op eigen terrein niet geregeld voorkomen. Daardoor wordt er vaak gekozen voor een standaard WA-verzekering.Een verkeerde gedachte, want per jaar zijn er ongeveer 1600...

Zorgverzekeringen vergelijken en direct besparen!

Met de evofenedex zorgvergelijker profiteert je als werkgever, maar ook jouw werknemers van aantrekkelijke kortingen op je zorgverzekering.

EVO Verzekeringen wordt evofenedex verzekeringen

EVO Verzekeringen zal binnenkort verder gaan als evofenedex verzekeringen.

EVO en Fenedex vormen evofenedex

Vraagtekens bij handelsverdragen, globalisering en Brussel. Ondernemers werken in een wereld die snel verandert en waarin hun bedrijfsvoering steeds vaker afhankelijk is van het internationale speelveld – of ze nou internationaal ondernemen of niet.