evofenedex verzekeringen

evofenedex verzekeringen is een samenwerkingsverband tussen evofenedex en Felison Assuradeuren. Felison is een gevolmachtigde van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Nederland en oorspronkelijk voortgekomen uit de vereniging van agrarische loonbedrijven. Dus de samenwerking met een vereniging is deze verzekeringspartner niet vreemd.

Ondernemen is risico’s nemen

Maar het liefst wel zo beheersbaar mogelijk. Wanneer u als ondernemer bepaalde risico’s niet voor uw rekening wilt nemen, kunt u die afdekken door middel van een verzekering. In dat geval bent u als evofenedex lid bij evofenedex verzekeringen aan het juiste adres. Naast alle gangbare verzekeringsproducten biedt evofenedex verzekeringen speciaal voor evofenedex leden ontwikkelde verzekeringen aan. Het fundament onder deze productinnovatie is de specifieke kennis en ervaring van de eigen evofenedex medewerkers. Dankzij die logistieke inbreng bent u verzekerd van een unieke dekking! Maar u profiteert ook van provisieloze verzekeringen, scherpe premies en uitstekende voorwaarden.

Exclusieve samenwerking intermediairs

evofenedex verzekeringen heeft een exclusieve samenwerking met zeven intermediair verzekeringskantoren, verspreid over heel Nederland. Er zit dus altijd wel een intermediair bij u in de buurt. Intermediairs die exact inzicht hebben in uw bedrijfsactiviteiten en u kundig adviseren bij onder andere complexe en adviesgevoelige (risico)onderwerpen.

Uw voordelen

  • Speciaal ontwikkelde verzekeringsproducten
  • Scherpe premies en transparante voorwaarden
  • Provisieloze verzekeringen (CAR-model)
  • Intermediair die de taal van de ondernemer spreekt
  • Beloning van intermediair op basis van administratie- en kwaliteitsvergoeding