evofenedex verzekeringen

evofenedex verzekeringen is ontstaan vanuit een samenwerkingsverband tussen evofenedex en Felison Assuradeuren. evofenedex is de ondernemersvereniging voor vervoer en logistiek en behartigt de logistieke belangen van 15.000 bedrijven, producenten en handelaren. Felison is gevolmachtigde van een groot aantal bekende verzekeringsmaatschappijen met een specifiek aanbod in verzekeringsproducten en financiële dienstverlening. Uw voordeel: optimale branche- en verzekeringskennis en dat is uiteindelijk in het belang van u als klant.

Vanuit de logistieke en bedrijfsmatige behoeften van de leden heeft evofenedex verzekeringen haar producten ontwikkeld; producten die direct aansluiten op de wensen van de evofenedex-leden en marktontwikkelingen. Ondernemers en hun personeel vinden bij evofenedex verzekeringen een compleet assortiment aan specifieke en unieke verzekeringsproducten. Op deze manier heeft evofenedex een uniek aanbod voor haar leden.

evofenedex behartigt logistieke belangen

evofenedex is dé vereniging voor bedrijven met een logistiek of internationaal belang. Via evofenedex nemen zij hindernissen in de logistiek en internationaal ondernemen weg en voegen zij kansen toe. Regionaal, nationaal en internationaal. Van een veiliger en efficiënter magazijn, slimmer vervoer, goede opslag van gevaarlijke stoffen tot meer export. Met ruim 15.000 leden is evofenedex een krachtig collectief van handelaren, producenten en exporteurs die samen werken aan 360 graden logistiek en internationaal ondernemen.

De bedrijfsadviseurs staan leden bij met complexere vraagstukken op het gebied van onder andere vervoer, magazijninrichting, ketenlogistiek en kostenontwikkeling. Met hun adviezen zorgen zij ervoor dat bedrijven meer rendement uit hun logistieke organisatie halen. Tegelijkertijd besparen evofenedex leden geld door te profiteren van collectief inkoopvoordeel.

Voor meer informatie over evofenedex kijkt u op www.evofenedex.nl.

Felison Assuradeuren

Felison is gevolmachtigde van een groot aantal bekende verzekeringsmaatschappijen met een specifiek aanbod in verzekeringsproducten en financiële dienstverlening. Als gevolmachtigde treedt Felison namens en voor rekening van deze verzekeringsmaatschappijen zelfstandig op; verzekeringen worden zelfstandig geaccepteerd en schades afgehandeld. Een assuradeurenbedrijf werkt sneller en persoonlijker dan de grote verzekeraars en dat is uiteindelijk in het belang van de klant.

Felison heeft een aantal (eigen) producten ontwikkeld waarmee wij leden voordeel en gemak kunnen bieden. Bijvoorbeeld specifieke verzekeringen voor uw heftruck en/of werkmaterieel, rechtsbijstand, transport, wagenpark, WEGAM, Ziektewet en Transport. 

Voor meer informatie over Felison kijkt u op www.felison.nl.