evofenedex Cyberpolis

Vandaag de dag is het cyberrisico een grote en snelgroeiende bedreiging voor bedrijven. Inbraak op ICT-systemen en verlies van (vertrouwelijke) bedrijfsgegevens kunnen aanzienlijke kosten met zich meebrengen. Naast reputatieschade is bedrijfsonderbreking vaak de grootste last.

De evofenedex Cyberpolis is een maatwerkverzekering passend bij de aangesloten evofenedex-leden. U heeft de keuze uit diverse dekkingen voor de (gevolg)schade door onder andere hacking, verlies/diefstal van data, cyberaanvallen, bedrijfsonderbreking, mediaschade en aansprakelijkheid van door derden geleden schade.

evofenedex Cyberpolis

Zekerheid

Niet alleen grote bedrijven, maar ook kleine en middelgrote bedrijven worden slachtoffer van hackers. Aanvallen door hackers worden steeds geavanceerder. De evofenedex Cyberpolis dekt de (gevolg)schade die voortkomt uit inbreuk op uw geautomatiseerde online (e-commerce) processen.

Welke schade is gedekt met de evofenedex Cyberpolis?

De evofenedex Cyberpolis dekt onder andere de volgende schades:
Hacking/systeeminbraak:
de schade die voortvloeit uit hacking van uw computersysteem.
Bedrijfsschade en restauratiekosten: verlies van zakelijke inkomsten (en restauratie kosten) als gevolg van een gerichte aanval tegen het computersysteem van uw bedrijf. Bijvoorbeeld omzetverlies doordat hackers uw website/webshop offline zetten.
Eigen kosten: de eigen kosten die gemaakt zijn als gevolg van inbraak op uw computersysteem worden vergoed.
Aansprakelijkheid: schade die derden hebben geleden.
Bijvoorbeeld de kosten van de gevolgen van het verspreiden van een virus en onbedoeld schenden van auteursrechten.
Afpersing: schadevergoeding voor schade die hackers uw website aanbrengen en/of systeemgegevens in gevaar brengen/gijzelen.
Media en reputatie: kosten voor het maken van publicaties om eventuele negatieve publiciteit te verzachten als gevolg van inbreuk op uw computersysteem.
Overige: kosten voor een forensisch onderzoek, de uitgaven aan een IT-expert voor het vaststellen van de schade, het herstellen van uw computersysteem en geldboetes/sancties die u worden opgelegd als gevolg van verlies van gegevens.

Uw voordelen

  • Eén polis voor meerdere dekkingen.
  • Maatwerkverzekering.
  • Provisieloos verzekeren.
  • De continuïteit van uw bedrijf is gewaarborgd.
  • Sluit naadloos aan op alle verzekeringen van evofenedex.


Meer informatie?

Voor informatie over de aanvullende voorwaarden en premies, neemt u contact op via het contactformulier of zoek een intermediair in uw omgeving.