Juridisch Compleet: de evofenedex Rechtsbijstandverzekering

Niemand zit te wachten op een juridisch conflict. Maar als ondernemer kunnen geschillen in alle facetten van de bedrijfsvoering voorkomen. Een ongeluk met letsel, onenigheid over de levering van goederen, een afnemer die niet betaalt, een leverancier die zich niet aan de afspraken houdt of een geschil met de gemeente of overheid. Specialisten op het gebied van rechten staan u in dit soort gevallen bij en helpen u tot een goede oplossing te komen. Met evofenedex Juridisch Compleet heeft u toegang tot een maatwerkverzekering die uitsluitend beschikbaar is voor evofenedex leden én u betaalt minimaal 50% minder dan bij uw huidige verzekeraar.

  » Vraag premie-indicatie aan evofenedex Juridisch Compleet

Juridisch Compleet

De evofenedex bedrijfsjuristen staan voor u klaar

Via uw huidige lidmaatschap heeft u momenteel al  toegang tot de evofenedex bedrijfsjuristen. Leden kunnen kosteloos terecht bij onze juristen voor alle juridische vragen en problemen, waar zij als ondernemer tegenaan lopen. Dit kunnen bijvoorbeeld vragen zijn over contracten, personeelsaangelegenheden of hulp bij bezwaarschriften. Deze dienstverlening loopt tot aan een gerechtelijke procedure.
 
Uw lidmaatschap verder verrijkt met volledige juridische bescherming
Uit onderzoek onder onze leden is naar voren gekomen dat er behoefte is aan een complete juridische dekking. Deze dienst heeft evofenedex nu ontwikkeld onder de naam Juridisch Compleet. Hiermee zijn uw juridische risico's volledig afgedekt tot en met de gerechtelijke procedure. Voor een eventuele rechtsgang kunt u namelijk gebruik maken van Juridisch Compleet. Wanneer dan een juridisch geschil tot een kortgeding of rechtszaak komt wordt de zaak overgedragen aan de advocaten en juristen van SRK Rechtsbijstand. 

Betaal als evofenedex lid niet dubbel voor rechtsbijstand
Uw huidige rechtsbijstandverzekering, via bijvoorbeeld een intermediair of een verzekeringsmaatschappij, is daardoor overbodig. evofenedex is u graag behulpzaam bij het opzeggen van uw rechtsbijstandverzekering.

Minimaal 50% lagere premie
Doordat u toegang heeft tot uw eigen evofenedex juristen is de prijs om gebruik te maken van Juridisch Compleet in alle gevallen minimaal 50% lager dan uw huidige rechtsbijstandverzekering.

Hierin treft u ook een kostenvergelijking aan van de evofenedex rechtsbijstandverzekering en twee andere aanbieders van rechtsbijstandverzekeringen.

Uw voordelen

  • Premie ruim onder de gemiddelde marktprijs
  • Sluit naadloos aan op de gratis juridische bijstand in het evofenedex lidmaatschap
  • Incassoservice in het evofenedex lidmaatschap: geen zorgen over openstaande facturen, vriendelijke klantbenadering, bescherming klant-leverancierrelatie, voorkomt liquiditeitsproblemen

Meer informatie?

Voor informatie over de aanvullende voorwaarden en premies, neemt u contact op via het contactformulier of zoek een intermediair in uw omgeving.