Totaal Onderweg Polis

Als ondernemer in de logistieke sector heeft u te maken met diverse risico’s. U wilt zich zo goed mogelijk beschermen en bent op zoek naar de juiste oplossingen hiervoor.

Totaal Onderweg Polis

Ondernemen zonder risico

Als ondernemer bent u in het bezit van een bestelauto waarmee u weleens tegen problemen bent aangelopen, zoals schade door een aanrijding of diefstal. Wij bieden oplossingen aan waarmee u als ondernemer beschermd bent tegen de financiële gevolgen van deze onverwachte gebeurtenissen. De Totaal Onderweg Polis (T.O.P.) is een uniek pakket waarbij u de keuze heeft uit de verzekeringen SVW, AVB, CAR, bestelauto, transport, eigen vervoer en goed voorraadbeheer. Door de modulaire opbouw in de T.O.P. kunt u deze dekkingen aanpassen. Zo heeft u altijd een unieke oplossing afgestemd op de specifieke behoefte van uw organisatie. Deze T.O.P. is tot stand gekomen in samenwerking met en dankzij de kennis van onze ledenservice.

Uw voordelen

  • Lagere kosten door unieke samenwerking evofenedex ledenservice en evofenedex verzekeringen.
  • Adviezen, tips en oplossingen op maat.
  • Kennis van de logistieke sector.
  • Persoonlijk advies en vaste contactpersonen.
  • Snel duidelijkheid over de schade afwikkeling.
  • Uitgebreide voorwaarden en extra dekkingen.

Meer informatie?

Download hier de leaflet 'Totaal Onderweg Polis' voor meer informatie over het pakket.

Voor informatie over de aanvullende voorwaarden en premies, neemt u contact op via het contactformulier of zoek een intermediair in uw omgeving.