Nieuws

Meer informatie?

Zorgverzekeringen vergelijken en direct besparen!

15.11.18 |

Met de evofenedex zorgvergelijker profiteert je als werkgever, maar ook jouw werknemers van aantrekkelijke kortingen op je zorgverzekering.

evofenedex verzekeringen maakt het je gemakkelijk met de online zorgvergelijker: www.evofenedexzorgvergelijker.nl

Hiermee kun je zelf eenvoudig en snel de verschillende zorgverzekeringen van diverse verzekeraars vergelijken en direct online afsluiten. Ook jouw werknemers kunnen de vergelijkingswebsite zelfstandig raadplegen.

Vergelijk en bespaar honderden euro’s
Met de zorgvergelijker kun je jouw persoonlijke gegevens en voorkeuren aangeven en op basis daarvan krijg je een overzicht van de zorgverzekeringen die bij jouw situatie passen. Je kiest de zorgverzekering die het beste bij jou past en deze kun je direct online afsluiten. Door te vergelijken en over te stappen kun je enkele honderden euro’s per jaar besparen. Vergelijken loont dus zeker de moeite!

Voor werkgever en werknemer

Ga naar www.evofenedexzorgvergelijker.nl en bekijk welke zorgverzekering het beste bij je past. Jouw werknemers kunnen uiteraard ook profiteren van de collectieve zorgverzekeringen van evofenedex en kunnen op eigen gelegenheid de vergelijking uitvoeren en de gewenste zorgverzekering online afsluiten. Deel de website dus gerust met jouw werknemers.

Wacht niet te lang met vergelijken, je hebt tot en met 31 december 2018 de tijd om over te stappen.