Totaal Onderweg Polis

Ondernemers die gebruikmaken van bedrijfsauto's hebben te maken met diverse risico’s. Je wilt je zo goed mogelijk beschermen en bent op zoek naar de juiste oplossingen hiervoor.

Totaal Onderweg Polis

Ondernemen zonder risico

Als ondernemer ben je in het bezit van een bestelauto waarmee je weleens tegen problemen bent aangelopen, zoals schade door een aanrijding of diefstal. Wij bieden oplossingen aan waarmee je als ondernemer beschermd bent tegen de financiële gevolgen van deze onverwachte gebeurtenissen. De Totaal Onderweg Polis (T.O.P.) is een uniek pakket waarbij je de keuze hebt uit de verzekeringen SVW, AVB, CAR, bestelauto, transport, eigen vervoer en goed voorraadbeheer. Door de modulaire opbouw in de T.O.P. kun je deze dekkingen aanpassen. Zo heb je altijd een unieke oplossing afgestemd op de specifieke behoefte van jouw organisatie. Deze T.O.P. is tot stand gekomen in samenwerking met en dankzij de kennis van onze ledenservice.

Jouw voordelen

  • Lagere kosten door unieke samenwerking evofenedex ledenservice en evofenedex verzekeringen.
  • Adviezen, tips en oplossingen op maat.
  • Kennis van de logistieke sector.
  • Persoonlijk advies en vaste contactpersonen.
  • Snel duidelijkheid over de schade afwikkeling.
  • Uitgebreide voorwaarden en extra dekkingen.

Meer informatie?

Download hier de leaflet 'Totaal Onderweg Polis' voor meer informatie over het pakket.

Voor informatie over de aanvullende voorwaarden en premies, neem je contact op via het contactformulier of zoek een intermediair in jouw omgeving.