Heftruck- en werkmaterieelverzekering

Gebruikt jouw bedrijf heftrucks of ander rijdend werkmaterieel?

Tijdens bedrijfswerkzaamheden kan er schade ontstaan aan de machines zelf of aan de omgeving. Als je werkmaterieel op openbaar terrein gebruikt ben je tevens WAM-plichtig.

Heftruckverzekering

Jouw voordelen

  • Premievoordeel in combinatie met evofenedex heftruckopleiding

  • Premie tot 40% lager dan de gemiddelde marktprijs

  • Kosten vervangend materieel na een gedekt evenement

  • Vervangend materieel automatisch gedekt bij regulier onderhoud en reparatie

  • Schade aan bestuurder standaard meeverzekerd (geldt alleen voor heftrucks)

Vergoeding vervangend materieel

Er zijn diverse gebeurtenissen die kunnen plaatsvinden waardoor het materieel niet meer functioneert en vaak is dan direct vervangend materieel noodzakelijk. Bij de evofenedex heftruck- en werkmaterieelverzekering ontvang je na een gedekt evenement ook een vergoeding voor de kosten van de inzet van tijdelijk vervangend materieel. In geval van onderhoud of reparatie biedt de polis ook automatisch dekking voor tijdelijk vervangend materieel.

evofenedex opleidingen en adviesdiensten levert premievoordeel op

De evofenedex Heftruckopleiding is een van de vele opleidingen die wij jou te bieden hebben. Dat kan in combinatie met het evofenedex Bewust Veilig Programma. Goed opgeleide chauffeurs beperken het risico’s in het magazijn. Wanneer je gebruik hebt gemaakt van deze opleiding levert dat een premiekorting op. De uiteindelijke premie kan tot 40% lager liggen dan de gemiddelde marktprijs.

Doe de gratis verzekeringscheck

Eén van onze adviseurs komt graag vrijblijvend bij je langs om te kijken of jouw verzekeringen nog bij je situatie passen. Laat door onze adviseur de gratis verzekeringscheck doen. Dan weet je zeker dat je goed zit.

Adviseur evofenedex

Vragen over verzekeringen?

Onze adviseurs helpen je graag verder.