Logistieke Polis

Verzekerd voor de schade aan goederen tijdens transport

Goederen vervoeren of laten vervoeren. Met de evofenedex Logistieke Polis ben je verzekerd voor de schade die je tijdens het transport kunt oplopen. Of het nu gaat om een multinational of kleinschalige logistiek.

Jouw voordelen

  • Eén polis voor meerdere aansprakelijkheden

  • Geen discussie onder welke polis de aansprakelijkheid valt

  • Provisieloos verzekeren

  • Van order, naar verzending tot en met de levering is het transport verzekerd

  • Korting op premie met een opleiding import – export en incoterms van evofenedex

Meer informatie

Een overeenkomst van de logistieke dienstverlener voor opslag of transport die verwijst naar bepaalde voorwaarden, biedt geen of een geringe vergoeding bij schade. Onze logistieke polis dekt de schade wel. Je hebt de keuze uit diverse modules die uiteindelijk op één polis staan. Daardoor heb je dus altijd een maatwerkverzekering voor jouw bedrijf en sluiten de verzekeringen naadloos op elkaar aan.

Je hebt de keuze uit de volgende modules:

Deze module bestaat onder andere uit de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven gericht op logistieke activiteiten. Tevens biedt deze module dekking voor schade aan derden door werknemer (7:611 BW), SVI, Wegam, milieuschade, Container Trailer Aansprakelijkheid (C.T.A.) en WAM-dekking voor niet gekentekende voertuigen.

Met een goederentransportverzekering dek je materiële schade aan handelsgoederen, gereedschap en onderdelen tijdens het transport.

Met deze module heb je de mogelijkheid om trailers, vorkheftrucks, kooiapen, palletwagens, enz. mee te verzekeren op de casco-dekking. Dit is inclusief dekking voor eigen gebrek voor een periode van vijf jaar.

Mogelijkheid om de aansprakelijkheid en financiële gevolgschade uit douanedocumenten mee te verzekeren.

Wordt de haven geblokkeerd met als gevolg extra kosten, vertraging en/of derving? Dit kun je verzekeren met de Port blockage module.

Specifiek en uniek

Vanuit de logistieke en bedrijfsmatige behoeften van onze leden hebben wij onze producten ontwikkeld. Ondernemers en hun personeel vinden bij ons een compleet assortiment aan specifieke en unieke verzekeringsproducten.

Voor wie bestemd?

Primaire leden zoals handelsbedrijven (import en export), productiebedrijven en eigen vervoerders, maar ook transportondernemingen, expediteurs, cargadoors, (koel en vries) opslagbedrijven, terminals/stuwadoors, Physical Distribution activiteiten en logistieke dienstverleners. Met de evofenedex Logistieke Polis ben je altijd verzekerd van een risicodekkend transport.

Doe de gratis verzekeringscheck

Onze adviseur komt vrijblijvend bij je langs om te kijken of jouw verzekeringen nog bij je situatie passen. Laat door onze adviseur de verzekeringscheck doen. Dan weet je zeker dat je goed zit.

Adviseur evofenedex

Vragen over verzekeringen?

Onze adviseurs helpen je graag verder.