Rechtsbijstandverzekering

Juridisch Compleet: de evofenedex Rechtsbijstandverzekering

Niemand zit te wachten op een juridisch conflict. Maar als ondernemer kunnen geschillen in alle facetten van de bedrijfsvoering voorkomen.

Jouw voordelen

  • Compleet toegang tot maatwerkverzekering

  • Je betaalt minimaal 50% minder dan bij jouw huidige verzekeraar

  • Premie ruim onder de gemiddelde marktprijs

  • Sluit naadloos aan op de gratis juridische bijstand in het evofenedex lidmaatschap

  • Incassoservice in het evofenedex lidmaatschap: geen zorgen over openstaande facturen, vriendelijke klantbenadering, bescherming klant-leverancierrelatie, voorkomt liquiditeitsproblemen

Meer informatie

Een ongeluk met letsel, onenigheid over de levering van goederen, een afnemer die niet betaalt, een leverancier die zich niet aan de afspraken houdt of een geschil met de gemeente of overheid. Specialisten op het gebied van rechten staan jou in dit soort gevallen bij en helpen je tot een goede oplossing te komen. Met evofenedex Juridisch Compleet heb je toegang tot een maatwerkverzekering die uitsluitend beschikbaar is voor onze leden én je betaalt minimaal 50% minder dan bij jouw huidige verzekeraar.

Via het huidige lidmaatschap heb je momenteel al toegang tot de evofenedex bedrijfsjuristen. Leden kunnen kosteloos terecht bij onze juristen voor alle juridische vragen en problemen, waar zij als ondernemer tegenaan lopen. Dit kunnen bijvoorbeeld vragen zijn over contracten, personeelsaangelegenheden of hulp bij bezwaarschriften. Deze dienstverlening loopt tot aan een gerechtelijke procedure.

Uit onderzoek onder onze leden is naar voren gekomen dat er behoefte is aan een complete juridische dekking. Deze dienst hebben wij nu ontwikkeld onder de naam Juridisch Compleet. Hiermee zijn jouw juridische risico’s volledig afgedekt tot en met de gerechtelijke procedure. Voor een eventuele rechtsgang kun je namelijk gebruik maken van Juridisch Compleet. Wanneer dan een juridisch geschil tot een kortgeding of rechtszaak komt wordt de zaak overgedragen aan de advocaten en juristen van DAS Rechtsbijstand.

Jouw huidige rechtsbijstandverzekering, via bijvoorbeeld een intermediair of een verzekeringsmaatschappij, is daardoor overbodig. Wij zijn je graag behulpzaam bij het opzeggen van je rechtsbijstandverzekering.

Doordat je toegang hebt tot jouw eigen evofenedex juristen is de prijs om gebruik te maken van Juridisch Compleet in alle gevallen minimaal 50% lager dan de huidige rechtsbijstandverzekering.

Adviseur evofenedex

Vragen over verzekeringen?

Onze adviseurs helpen je graag verder.