Goederentransportverzekering

Het vervoer van jouw goederen beschermt tegen verlies of beschadiging

De goederentransportverzekering dekt schade door verlies of beschadiging van jouw (handels)goederen tijdens het vervoer door jezelf of door een vervoerder. Ongeacht welke transportmethode (truck, trein, vliegtuig, boot of spoor) er gebruikt wordt.

Goederentransportverzekering

Jouw voordelen

  • Compleet toegang tot maatwerkverzekering

  • Premie ruim onder de gemiddelde marktprijs

  • Sluit naadloos aan op de gratis juridische bijstand in het evofenedex lidmaatschap

  • Incassoservice in het evofenedex lidmaatschap: geen zorgen over openstaande facturen, vriendelijke klantbenadering, bescherming klant-leverancierrelatie, voorkomt liquiditeitsproblemen

Leveringscondities

Jouw zendingen zijn verzekerd ongeacht de gehanteerde leveringscondities (Incoterms). Deze leveringscondities hoef je niet vooraf aan ons op te geven. Dit is een groot verschil met de bij (andere) verzekeraars gehanteerde verzekeringsvoorwaarden.

Verborgen gebreken

De verborgen schadeclausule verzekert ook de verborgen gebreken na ontvangst van een partij goederen. Schade door een ondeugdelijke verpakking is ook verzekerd.

Intercompany zendingen en interne logistiek

Intercompany zendingen van goederen die niet plaatsvinden in het kader van een handelstransactie zijn meeverzekerd. Net zoals de interne logistiek, zoals verplaatsingen van zaken in het magazijn.

Meer informatie

Voor informatie over de aanvullende voorwaarden en premies, neem je contact op met één van onze adviseurs via het contactformulier.

Adviseur evofenedex

Vragen over verzekeringen?

Onze adviseurs helpen je graag verder.