evofenedex VerzuimCare

Voor een gezonde onderneming

Een uniek totaalpakket gericht op het voorkomen van verzuim met een bescherming tegen de financiële risico’s van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid.

VerzuimCare

Jouw voordelen

  • Eén aanspreekpunt bij verzuim

  • Jouw belang is direct ons belang

  • Juridische bijstand bij beroep- en bezwaarprocedures

  • Sluit naadloos aan op de gratis juridische bijstand in het evofenedex lidmaatschap

  • Totaaloplossing volledig afgestemd op jouw bedrijf

evofenedex VerzuimCare

evofenedex VerzuimCare is een uniek totaalpakket op het gebied van verzuimbeheersing. evofenedex VerzuimCare staat in dienst van een gezonde onderneming; gericht op het voorkomen van verzuim en met een optimale bescherming tegen de financiële risico’s van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Een totaaloplossing op maat, geheel afgestemd op de wensen van jouw bedrijf.

Vanaf dag één na de ziekmelding pakken wij het verzuim voor jou op en begeleiden jouw medewerker gedurende het verzuimtraject: van begin tot eind. Een verzuimverzekering, de arbodienstverlener en het re-integratietraject komen bij elkaar met evofenedex VerzuimCare.

Jouw belang is ons belang

Wij zijn, net als jij, gebaat bij een maximale inspanning voor wat betreft verzuimbegeleiding en snelle re-integratie van de zieke werknemer.

Meer informatie

Voor informatie over evofenedex VerzuimCare en voorwaarden en premies, neem je contact op met één van onze adviseurs via het contactformulier.

Adviseur evofenedex

Vragen over verzekeringen?

Onze adviseurs helpen je graag verder.