evofenedex verzekeringen

Wij zijn een samenwerkingsverband tussen evofenedex en Felison Assuradeuren. Felison is een gevolmachtigde van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Nederland en oorspronkelijk voortgekomen uit de vereniging van agrarische loonbedrijven. Dus de samenwerking met een vereniging is deze verzekeringspartner niet vreemd.

Ondernemen is risico’s nemen

Maar het liefst wel zo beheersbaar mogelijk. Wanneer jij als ondernemer bepaalde risico’s niet voor je rekening wilt nemen, kun je die afdekken door middel van een verzekering. In dat geval ben je als lid bij ons aan het juiste adres. Naast alle gangbare verzekeringsproducten bieden wij speciaal voor onze leden ontwikkelde verzekeringen aan. Het fundament onder deze productinnovatie is de specifieke kennis en ervaring van onze eigen medewerkers. Dankzij die logistieke inbreng ben je verzekerd van een unieke dekking! Maar je profiteert ook van provisieloze verzekeringen, scherpe premies en uitstekende voorwaarden.

Exclusieve samenwerking intermediairs

Wij hebben een exclusieve samenwerking met een aantal intermediair verzekeringskantoren, verspreid over heel Nederland. Er zit dus altijd wel een intermediair bij jou in de buurt. Intermediairs die exact inzicht hebben in jouw bedrijfsactiviteiten en je kundig adviseren bij onder andere complexe en adviesgevoelige (risico)onderwerpen.

Jouw voordelen

  • Speciaal ontwikkelde verzekeringsproducten
  • Scherpe premies en transparante voorwaarden
  • Provisieloze verzekeringen (CAR-model)
  • Intermediair die de taal van de ondernemer spreekt
  • Beloning van intermediair op basis van administratie- en kwaliteitsvergoeding
Adviseur evofenedex

Vragen over verzekeringen?

Onze adviseurs helpen je graag verder.