evofenedex verzekeringen

evofenedex verzekeringen is ontstaan vanuit een samenwerkingsverband tussen evofenedex en Felison Assuradeuren. Wij zijn de ondernemersvereniging voor vervoer en logistiek en behartigt de logistieke belangen van 15.000 bedrijven, producenten en handelaren. Felison is gevolmachtigde van een groot aantal bekende verzekeringsmaatschappijen met een specifiek aanbod in verzekeringsproducten en financiële dienstverlening. Jouw voordeel: optimale branche- en verzekeringskennis en dat is uiteindelijk in het belang van jou als klant.

Vanuit de logistieke en bedrijfsmatige behoeften van onze leden hebben wij onze producten ontwikkeld; producten die direct aansluiten op de wensen van onze leden en marktontwikkelingen. Ondernemers en hun personeel vinden bij ons een compleet assortiment aan specifieke en unieke verzekeringsproducten. Op deze manier hebben wij een uniek aanbod voor onze leden.

Volmachten

Wij zijn gevolmachtigd agent van de volgende maatschappijen:

  • ASR Schadeverzekering N.V.
  • MS Amlin Insurance SEW
  • Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V.
  • REAAL Schadeverzekeringen N.V.


evofenedex behartigt logistieke belangen

Wij zijn dé vereniging voor bedrijven met een logistiek of internationaal belang. Via ons nemen zij hindernissen in de logistiek en internationaal ondernemen weg en voegen zij kansen toe. Regionaal, nationaal en internationaal. Van een veiliger en efficiënter magazijn, slimmer vervoer, goede opslag van gevaarlijke stoffen tot meer export. Met ruim 15.000 leden zijn wij een krachtig collectief van handelaren, producenten en exporteurs die samen werken aan 360 graden logistiek en internationaal ondernemen.

De bedrijfsadviseurs staan onze leden bij met complexere vraagstukken op het gebied van onder andere vervoer, magazijninrichting, ketenlogistiek en kostenontwikkeling. Met hun adviezen zorgen zij ervoor dat bedrijven meer rendement uit hun logistieke organisatie halen. Tegelijkertijd besparen onze leden geld door te profiteren van collectief inkoopvoordeel.

Voor meer informatie over ons kijk je op www.evofenedex.nl.

Felison Assuradeuren

Felison is gevolmachtigde van een groot aantal bekende verzekeringsmaatschappijen met een specifiek aanbod in verzekeringsproducten en financiële dienstverlening. Als gevolmachtigde treedt Felison namens en voor rekening van deze verzekeringsmaatschappijen zelfstandig op; verzekeringen worden zelfstandig geaccepteerd en schades afgehandeld. Een assuradeurenbedrijf werkt sneller en persoonlijker dan de grote verzekeraars en dat is uiteindelijk in het belang van de klant.

Felison heeft een aantal (eigen) producten ontwikkeld waarmee wij leden voordeel en gemak kunnen bieden. Bijvoorbeeld specifieke verzekeringen voor uw heftruck en/of werkmaterieel, rechtsbijstand, transport, wagenpark, WEGAM, Ziektewet en Transport. 

Voor meer informatie over Felison kijk je op www.felison.nl.