evofenedex heftruck- en werkmaterieelverzekering

Indien je als werkgever gebruikmaakt van werkmaterieel op openbaar terrein, waaronder heftrucks, ben je WAM-plichtig (Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen). Dit houdt in dat je wettelijk verplicht bent om voor de gemotoriseerde transportmiddelen een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Wij hebben voor jou de oplossing die uniek in de markt is.

 

Heftruck- en werkmaterieelverzekering

Vergoeding vervangend materieel

Er zijn diverse gebeurtenissen die kunnen plaatsvinden waardoor het materieel niet meer functioneert en vaak is dan direct vervangend materieel noodzakelijk. Bij de evofenedex heftruck- en werkmaterieelverzekering ontvang je na een gedekt evenement ook een vergoeding voor de kosten van de inzet van tijdelijk vervangend materieel. In geval van onderhoud of reparatie biedt de polis ook automatisch dekking voor tijdelijk vervangend materieel. 

evofenedex opleidingen en adviesdiensten levert premievoordeel op

De evofenedex Heftruckopleiding is een van de vele opleidingen die wij jou te bieden hebben. Dat kan in combinatie met het evofenedex Bewust Veilig Programma. Goed opgeleide chauffeurs beperken het risico‚Äôs in het magazijn. Wanneer je gebruik hebt gemaakt van deze opleiding levert dat een premiekorting op. De uiteindelijke premie kan tot 40% lager liggen dan de gemiddelde marktprijs.

Jouw voordelen

  • Premievoordeel in combinatie met evofenedex heftruckopleiding
  • Premie tot 40% lager dan de gemiddelde marktprijs
  • Kosten vervangend materieel na een gedekt evenement
  • Vervangend materieel automatisch gedekt bij regulier onderhoud en reparatie
  • Schade aan bestuurder standaard meeverzekerd (geldt alleen voor heftrucks)


Doe de gratis verzekeringscheck

Onze adviseur komt vrijblijvend bij je langs om te kijken of jouw verzekeringen nog bij je situatie passen. Laat door onze adviseur de verzekeringscheck doen. Dan weet je zeker dat je goed zit.