Voertuigverzekering

Diefstal van of schade aan jouw vrachtauto, bestelauto of personenauto brengt nadelige gevolgen met zich mee, bijvoorbeeld de kosten van de reparatie of vervanging van de auto. De evofenedex voertuigenverzekering beperkt de nadelige gevolgen van schade en helpt je snel weer op weg.

Voertuigverzekering

Schade leidt niet tot premieverhoging

In geval van schade buiten jouw schuld volgt er geen terugval in de bonuskorting (no-blame). Daarnaast geldt er voor personenauto's geen eigen risico bij cascoschade.
Ook de nadelige gevolgen van schade bij transport van goederen worden met de voertuigenverzekering ondervangen. Indien je schade hebt aan je eigen bestel- of vrachtauto worden de kosten van het doorvervoer van de lading gedekt. In het geval van een bestelauto bedraagt de vergoeding € 1.250,- per gebeurtenis. Bij vrachtauto's geldt een vergoeding van € 2.500,- per gebeurtenis.

Zo min mogelijk ongemak na diefstal

Na diefstal van jouw personen-, bestel- of vrachtauto ontvang je een standaard dagvergoeding gedurende 30 dagen. Wanneer jouw bestelauto gestolen is ontvang je ook een dagvergoeding voor huur van een vervangende bestelauto.
De persoonlijke eigendommen van de bestuurder en eventuele inzittenden verzekerd tot een bedrag van € 500,-.

Jouw voordelen

  • Geen terugval in bonuskorting bij schade buiten schuld
  • Ruime dekking voor de lading en transportkosten bij schade aan bestel- of vrachtauto
  • Standaard dagvergoeding na diefstal gedurende 30 dagen
  • Dekking voor persoonlijke eigendommen


Meer informatie?

Voor informatie over de aanvullende voorwaarden en premies, neem je contact op via het contactformulier of zoek een intermediair in jouw omgeving.