evofenedex VerzuimCare

evofenedex VerzuimCare is een uniek concept op het gebied van verzuimbeheersing. evofenedex VerzuimCare staat in dienst van een gezonde onderneming; gericht op het voorkomen van verzuim en met een optimale bescherming tegen de financiële risico's van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Een totaaloplossing op maat, geheel afgestemd op de wensen van jouw bedrijf.

Vanaf dag één na de ziekmelding pakken wij het verzuim voor jou op en begeleiden jouw medewerker gedurende het verzuimtraject: van begin tot eind. Een verzuimverzekering, de arbodienstverlener en het re-integratietraject komen bij elkaar met evofenedex VerzuimCare. 

Download hier de brochure voor meer informatie over de diverse componenten waar evofenedex VerzuimCare uit bestaat.

evofenedex VerzuimCare

Jouw belang is ons belang

Wij zijn, net als jij, gebaat bij een maximale inspanning voor wat betreft verzuimbegeleiding en snelle re-integratie van de zieke medewerker.

Jouw voordelen

  • Eén aanspreekpunt bij verzuim
  • Jouw belang is direct ons belang
  • Bijstand bij beroep en bezwaarprocedures
  • Totaaloplossing volledig afgestemd op jouw bedrijf

BeZaVa/Modernisering Ziektewet

Met ingang van 1 januari 2013 geldt de wet BeZaVa, ook wel Modernisering Ziektewet genoemd. Daarbij geldt dat je vanaf 2014 hogere UWV premies gaat betalen (soms tot wel 12 jaar lang) voor een medewerker die ziek bij jou uit dienst gaat.

Met andere woorden: 12 jaar lang hoge kosten voor een medewerker die misschien maar 1 dag voor je heeft gewerkt, een gemiddelde schadepost voor de (ex-)werkgever van zo’n € 200.000,-!

Voor jou als werkgever brengt dit mogelijk enorme kostenverhogingen met zich mee. In overleg met verzekeraars hebben wij kunnen realiseren dat werkgevers voor een scherpe premie het ZW-eigenrisicodragerschap kunnen onderbrengen in evofenedex VerzuimCare.

Verzekeraars trekken zich terug uit uit de WGA-verzekeringsmarkt
In een krimpend aanbod van verzekeraars bieden wij jou de mogelijkheid om het verzuim wel te verzekeren. Indien jouw verzekeraar de WGA verzekering bij je heeft opgezegd/gaat opzeggen, laat je dan goed informeren over het wel of niet terugkeren naar het UWV alvorens je een definitieve keuze maakt.

Meer informatie?

Voor informatie over de aanvullende voorwaarden en premies, neem je contact op via het contactformulier of zoek een intermediair in jouw omgeving.