Wij laten u graag kennismaken met het team van evofenedex verzekeringen. In deze editie stellen wij adviseur Florian Koopman aan u voor.

Florian heeft al ruim 15 jaar ervaring als Zakelijk Verzekeringsadviseur. Hij heeft veel ervaring met diverse verzekeringsvraagstukken bij bedrijven in de logistiek. Vandaar dat Florian advies op maat kan geven aan  alle evofenedex leden. Niet alleen transport- en logistieke bedrijven, maar ook andere soorten bedrijven kunnen een
advies  krijgen dat past bij de bedrijfsactiviteiten.

Veel in contact met ondernemers

Het leuke aan de functie van Adviseur is het contact met bestaande en nieuwe klanten. Het bezoeken van klanten en samen op zoek gaan naar de beste verzekeringsoplossingen is elke dag weer een uitdaging. Als klanten op dit momenteel geen behoefte hebben aan een fysieke afspraak, dan kunnen wij uiteraard ook met elkaar in gesprek via Teams of Facetime. Flexibiliteit is belangrijk voor veel ondernemers. Het leukste is als we na het gesprek een mooie premiebesparing kunnen realiseren of als je een klant goed hebt kunnen helpen met de afwikkeling van een schade. Daarnaast is het team van evofenedex verzekeringen continu in gesprek met verzekeraars, om de beste premies en maatwerkoplossingen te ontwikkelen voor evofenedex-leden.

Thuis in alle verzekeringen

Het voordeel van evofenedex verzekeringen is dat wij kunnen adviseren over alle schade- en inkomensverzekeringen. Dit gaat van een transport- of wagenparkverzekering tot bedrijfsaansprakelijkheid en ziekteverzuimverzekeringen voor uw personeel. Wij bieden alles onder één dak.

Risico’s beheersen en voorkomen

Naast het in kaart brengen van de risico’s en het verzekeren daarvan geven wij ook advies te voorkoming van schade door bijvoorbeeld diefstal of schade door ongelukken op de werkvloer.

Wilt u ook advies van evofenedex verzekeringen?

Wij komen graag met je in contact om eens persoonlijk kennis te maken en te bekijken wat we voor je kunnen betekenen.

Ik help je graag verder op weg! Neem contact met mij via f.koopman@ef-v.nl of bel 023 – 520 15 14.